Model de futur dels menjadors educatius de Barberà del Vallès
Procés participatiu per a l'elaboració del document guia sobre el model de futur dels menjadors educatius de BdV
12 - Qualitat alimentària de l'espai del migdia - Propostes de millora dels menús
El producte ha de ser de proximitat, de temporada, variat, sostenible i ecològic.
Cal garantir la diversitat de menús per temes de salut i culturals i assegurar un bon tractament del tema dels al·lèrgens, menús variats i amb màxima equivalència possible amb el menú bassal.
És important tenir en compte els documents existents per atendre la diversitat cultural.
Disposar de cuina pròpia és un valor afegit i es prioritza sempre que sigui possible, considerant que també és millor per a l'atenció a les necessitats concretes dels infants.
Es descarta la línia freda per criteris de sostenibilitat i de salut per l'excessiu contacte dels aliments amb el plàstic.
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Exacte, d'acord amb el que dieu cal que es posi en pràctica quan abans millor. Per una alimentació ecològica en tots els aspectes i també per la nostra mare Terra
Carregant els comentaris ...