Model de futur dels menjadors educatius de Barberà del Vallès
Procés participatiu per a l'elaboració del document guia sobre el model de futur dels menjadors educatius de BdV
12 - Qualitat alimentària de l'espai del migdia - Propostes de millora dels menús
El producte ha de ser de proximitat, de temporada, variat, sostenible i ecològic.
Cal garantir la diversitat de menús per temes de salut i culturals i assegurar un bon tractament del tema dels al·lèrgens, menús variats i amb màxima equivalència possible amb el menú bassal.
És important tenir en compte els documents existents per atendre la diversitat cultural.
Disposar de cuina pròpia és un valor afegit i es prioritza sempre que sigui possible, considerant que també és millor per a l'atenció a les necessitats concretes dels infants.
Es descarta la línia freda per criteris de sostenibilitat i de salut per l'excessiu contacte dels aliments amb el plàstic.
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
S'hauria de tenir en compte la qüalitat, he vist a la llar d'infants els menús de menjadors son molt sans, en canvi a primaria i secundaria no son tan sans. S'haurien d'incorporar més llegums, més peix i no arrebosat, més verdures i hortalisses de temporada, més fruita i sobretot yogur natural sense sucre ni sabors. També s'hauria d'incorporar cereals integrals, arròs integral i pasta integral, com es fa a la Llar d'infants. No sé perque feu aquest canvi de criteri, a les llar d'infants de Barberá del Vallés es fan bons menús, no sé perque no seguiu la mateixa linea.
Carregant els comentaris ...