Reglament municipal regulador del control sanitari dels establiments alimentaris minoristes i de restauració comercial
Consulta pública prèvia per la creació d'un Reglament municipal regulador del procediment de qualificació del risc sanitari dels establiments alimentaris minoristes i de restauració comercial i de la publicació dels resultats al municipi de Barberà del Vallès.
Quant a aquest procés
Consulta pública prèvia per la creació d'un Reglament municipal que reculli les actuacions administratives referides al control d'establiments alimentaris minoristes i de restauració comercial.
L'elaboració del Reglament municipal regulador del procediment de qualificació del risc sanitari dels establiments alimentaris minoristes i de restauració comercial i de la publicació dels resultats al municipi de Barberà del Vallès, respon a la necessitat de complir el requeriment legal de transparència i d'accés a la informació pública i bon govern, contemplada en diversos textos normatius.
El Reglament recollirà les actuacions administratives referides al control d'establiments alimentaris, assegurant que tant la ciutadania, com a consumidora, com els operadors econòmics, puguin prendre decisions de forma informada i en el cas dels operadors econòmics puguin preveure les conseqüències dels seus actes relacionats amb l'activitat alimentària que exerceixen.
El Reglament suposa establir un marc normatiu que detallarà el sistema de qualificació del risc sanitari dels establiments alimentaris i de restauració, així com la pràctica de les diverses activitats de control sanitari, inclosa la regulació de l'activitat sancionadora i la publicació dels resultats.
Compartir: